Monday, 29 April 2024
 

Newsflash

 
 
Advertisement

Actualitate

IT&C
GAMES
Vimax forum
Joomla! Forums
OSM Home
Administrator

Syndicate

Template Chooser

green_portal
.
Actualitate Imprimare E-mail
Saturday, 24 November 2007
Microsoft pregăteşte şapte patch-uri


Microsoft intenţionează să lanseze şapte patch-uri de securitate marţea viitoare, dintre care trei se adresează unor vulnerabilităţi considerate „critice”, pentru că ar putea să permită unui atacator să execute cod maliţios de la distanţă pe un computer.

 

 

S-a lansat Nero 8


A fost anunţată lansarea Nero 8, ultima versiune a suitei digitale multimedia. Produsul permite crearea, editarea, scrierea, punerea în comun, conectarea şi utilizarea fişierelor media. Nero 8 asigură integritatea datelor şi siguranţa lor şi este optimizat pentru utilizarea cu Windows Vista.

 

 

Microsoft extinde perioada de teste beta XP SP3, dar nu în variantă publică


Microsoft a extins perioada de testare pentru Windows XP Service Pack 3 dedicată abonaţilor din programele MSDN şi TechNet, lansând ceea ce se numeşte „o versiune aproape finală”.

 

 

Jocurile pe care copiii trebuie să le evite

Au fost făcute publice titlurile a zece dintre cele mai periculoase jocuri, după cum sunt numite de National Institute on Media and the Family din Statele Unite. Acest lucru ar putea să se întâmple, însă, prea târziu, ţinând cont de faptul că deja a început nebunia cumpărăturilor de Crăciun.

ce jocuri sunt potrivite pentru copiii lor, în cazul în care nu văd pe cutia în care acestea sunt ambalate semnul care precizează că este vorba despre un joc pentru adulţi. Este o serie întreagă de jocuri noi care nu sunt pentru copii”, a spus Betty McCollum. Şi asta pentru că şi adulţilor le plac jocurile.
Ultima actualizare ( Friday, 07 December 2007 )
 
.

Exprimati opinia

Cum vi se pare acest site?
 

Login Form






Parola uitata?
Utilizator nou? Creare cont

Online


© 2024 startwebdesign

STARTWEBDESIGN.Toate drepturile rezervate.